În decembrie 2017 a fost deschis un muzeu unic în România: Museum of Senses Acesta este un muzeu al iluziilor în care simțurile vor fi stimulate pentru a trezi imaginația și a sfida percepția, publicul având pârghiile pentru a face noi descoperiri despre percepție, vibrații, atingere, miros, creierul uman și știință. 

Crezi ca poti avea incredere in simturile tale? Mai gândește-te o data! Museum of Senses este un taram al iluziilor optice care iti vor pune mintea la incercare si care sunt pe cat de educative pe atat de distractive. Vei gasi peste 40 de exponate interactive, concepute pentru a va pacali fiecare simt sau va poate ajuta sa descoperiti alte simturi de care nu erati constienti pana acum. Danseaza in camera Infinita, intra intr-o lume cu susul in jos, descopera miraje incredibile, intinde-te pe un pat cu cuie si multe alte experiente. 

Gandeste-te la asta ?

Ti-ai dorit vreodata sa vezi lumea din perspectiva unui pitic sau a unui urias?
In cateva secunde, dorinta iti este indeplinita!
Ia-ti prietenii si jucati-va cu iluziile optice! 

Cum e posibil sa vezi o imagine tridimensionala intr-o pictura bidimensionala, printr-o singura miscare a globului ocular? Testeaza-ti vazul si perceptia! 

Iti mai amintesti de impresionantii fachiri ai timpurilor de demult?
Ai avea curajul sa te asezi pe un pat format din 1200 de cuie, asemeni lor?